19 Ağustos 2015 Çarşamba

Peynirli Hamur Kizartmasi Tarifi

Peynirli Hamur Kizartma













Peynirli Hamur Kızartması Tarifinin Malzemeleri


  • 2 su bardak yoğurt
  • 2 ad. Yumurta 
  • 1 çay kasik kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
  • Kızartma için sıvı yag

Peynirli Hamur Kizartmasinin Tarifinin İç Malzemesi İçin

  • 1 kase peynir
  • Yarım demet maydznoz

Peynirli Hamur Kizartmasinin Yapilis

Hamur malzemeleri bir kabin içine alınarak fazla sert olmayan yumuşak bir hamur hazırlanır. Hamur 5-10 dakika dinlendirilir. Daha sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp merdaneyle cay tablasi buyuklugunde açılır ve içine peynirli harçdan konularak  (D) de seklinde kapanır ve bol yağda arkalı onlu kızartılir. Bütün hamurlar bitinceye kadar bu şekilde hazırlanıp kızartılir sıcak sıcak servis edilir.

Afiyet Olsun...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ..

Bumerang - Yazarkafe

İzleyiciler

İzleyiciler

Translate